Kategorier
Aktuelt fra foreningen

Nyhedsbrev forår 2021

Det trykte nyhedsbrev er lige på trapperne til at være klar. Det udsendes til medlemmerne ultimo februar.

Det trykte nyhedsbrev er lige på trapperne til at være klar. Det udsendes til medlemmerne ultimo februar.

I bladet kan man læse interessante artikler fra nogle af de foredragsholdere, der skulle have holdt oplæg ved konferencen ”Fødder i flokke – Om kunst og fællesskaber”, der desværre måtte aflyses på grund af Coronarestriktionerne.

Fællesskabet bliver sat i et særligt perspektiv, når man, som i denne tid, ser færre mennesker, end sædvanligt. I artiklen ”Eremittens erkendelser” af Anna Bak reflekterer hun over sit eksperiment med 30 dages selvvalgt ensomhed i en svensk skov, som mundede ud i en stor udstilling.

Man kan også læse spændende artikler om temaet fra Grønland, Billund og Kolding. Vi fortsætter vores fokus på Reggio Emilia med en artikel om 25 års erfaring med denne pædagogik på pædagogseminariet i Ålborg, og fra billedskolerne er der flere forskellige inspirerende artikler. Det er glædeligt så stor en mangfoldighed, billedskolerne rummer. Man kan bl.a. blive inspireret af læsning om et udsmykningsprojekt, et stort tværfagligt projekt, skoleprojekter og et projekt, der dels er målrettet borgere ramt af stress, depression og angst, og dels borgere der er tilknyttet socialpsykiatrien.

Læs mere om nyhedsbrevene her